ANTIĆ: Uloga Senata je veoma važna

Regionalna saradnja i saradnja sa EU kroz ovaj mehanizam je veoma interesantna za nas i otvara mnoge perspektive. Mi smo insistirali da ti odnosi moraju biti partnerski i bazirani na zajedničkim interesima.

27. avgust 2015

ANTIĆ: Uloga Senata je veoma važna

Vreme u kojem smo mi uzimali kredite, a zapadne firme dobijale poslove je prošlo. Na ovakvim konferencijama dobri odnosi se produbljuju i oni se prenose i na dobru saradnju medju državama. Mi imamo veoma dobru saradnju i sjajne odnose sa svim ministrima energetike u Regionu.

Ekonomskim vezama se može stabilizovati Zapadni Balkan, a duboko verujem da su energetika i infrastruktura i privreda uopšte, oblasti koje treba i mogu da otvore sva vrata, rekao je u izjavi za magazin SENATE Aleksandar Antić, ministar rudarstva i enegetike u Vladi Republike Srbije.

Na pitanje koliko je važna uloga Senata privrede Srbije na ovakvim konferencijama, ministar Antić je rekao: „Uloga onih koji o toj saradnji pričaju, pišu i podstiču je uvek velika i veoma važna.

Aktivnosti Senata pratim i imam samo reči hvale za sve što činite na unapredjenju ekonomske saradnje u Regionu. Nemam ni dilemu da takva vrsta privrednog magazina koji izdaje Senat i koji pokriva ceo Region, doprinosi uspostavljanju još boljih ekonomskih odnosa“.

Napisao Senat

Ostavite komentar
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.